2004-ben Németországban alapított vállalat kizárólagos tevékenységi köre tartószerkezetek gyártása napelemes rendszerekhez. A német mérnökök teljes körű, mindenféle telepítési módnak megfelelő legyen szó bármilyen tetőre vagy talajra telepítésről,komplett tartószerkezeti megoldásokat dolgoztak ki. A tartószerkezetek anyaga alumínium és rozsdamentes acél, amelyek biztosítják a hosszú és tartós élettartamot.

GARANCIA:

Megbízhatóság, német precizitás és kiváló minőség jellemzi a K2 System termékeit, melyre 12 év garanciát vállal a gyártó.

A vállalat képzésekkel és tervezői szoftver segédletekkel támogatja viszonteladói és kivitelezői partnereit, biztosítva ezzel a magas minőségű termékeinek megfelelő beépítését.

K2 ELŐNYEI:

Legyen szó ferde-, vagy lapos tetőről, esetleg földre telepítésről, a K2 Systems az egyik legjobb választás az Ön napelemes projektjéhez. Az egyszerűség elve szerint tervezték, minden egyes összetevő könnyen felhasználható bármely napelem telepítésnél.

K2 rögzítési rendszerek rövid leírása S-Dome rendszerre 

A döntést mindig részletes felmérés előzi meg. Szakmai csapatunk a statikai tervektől a kivitelezésig tud megoldást nyújtani minden tetőtípusra.