A hazai és uniós pályázatok egyre nagyobb teret kapnak a lakossági és gazdasági forrásteremtésben. Cégünket úgy hoztuk létre, hogy minden gazdasági területről kiváló és tapasztalt szakemberek segítsék Önt, hogy elnyerhesse a maximális támogatási összeget és azokat hatékonyan fel is tudja használni.

A hazai és uniós források elsődlegesen a megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatására irányulnak, ezért csapatunk már az előkészítés fázisában energetikai szakértőt, épületgépész és villamos tervezőket von be a pályázat előkészítésébe.

Partnerünk Fekete Kornélia energetikai szakértő, – tervező, épületgépész tervező és műszaki ellenőr. Számtalan hazai és uniós pályázatban vett és vesz részt jelenleg is önkormányzati, lakossági és vállalati partnereknek az előkészítéstől a tervezésig, műszaki ellenőri, projekt menedzseri feladatokig, így az ötlettől a kivitelezés végéig nyomon kíséri a projekteket. 18 év szakmai tapasztalattal, számtalan audit és tanulmány került ki a kezéből, mely alapján az elnyert pályázatok aránya 85-90% még a nagyprojekteknél is (KIOP, KEOP, TOP, GINOP, VP, Norvég pályázat, 2mFt-tól 2 Mr Ft-ig, erőműtől a napelemes rendszerig). Az általa készített lakossági, kisvállalati beruházások energetikai fejezetei 100%-ban elfogadásra kerültek a kiíró szervek által, energetikai szakértőként az utóellenőrzést, éves jelentések elkészítését is jogosult elvégezni melyhez szintén szakember szükséges.

Fekete Kornélia Referenciái